5 redenen om van onze IsaLean™-repen te houden

July 26, 2019,

isagenix

IsaLean-repen zijn speciaal voor jou gemaakt. We wilden iets maken dat gezond en praktisch was en geweldig smaakte. Lees verder voor onze top vijf redenen waarom je deze repen wilt kopen!

Gezonde keuze

IsaLean-repen zijn geen gewone proteïnerepen. We hebben de perfecte hoeveelheden proteïne, koolhydraten, vezels en gezond vet gecombineerd in één handige, heerlijke reep. Het is zo heerlijk dat je niet doorhebt dat we 18g proteïne en 6g vezel in slechts 250 calorieën hebben verpakt!

Handig

Het kan moeilijk zijn om gezonde keuzes te maken als je het drukt hebt, maar IsaLean-repen zijn perfect als je iets zoekt dat snel, gemakkelijk en voedzaam is. Ze zijn het ideale formaat om mee te nemen, of je nu reist, aan je bureau zit of op weg bent!

Gemaakt met zorg

Elke reep is gemaakt van de meest kwalitatieve proteïne: weiproteïne. We verkrijgen dit van koeien die vrij kunnen grazen, op seizoen worden gemolken en natuurlijk voedsel eten (gras). Het is dus beter voor de koeien en voor ons.

Past bij elk doel

Of je doel nu is om af te vallen, spieren op te bouwen of gewoon om he goed te voelen, IsaLean-repen zijn geschikt voor jou. Bij afvallen zorgt de combinatie van proteïne en vezel dat je je vol voelt. Wil je spieren opbouwen? Doe een IsaLean-reep in je sporttas om na het sporten te eten.

Smaakt heerlijk!

Hou je van zoetigheid? Vind je chocola lekker? De IsaLean-reep Chocolate Cream Crisp heeft een heerlijke, taaie binnenkant in een overheerlijke laag chocolade. Voor slechts 250 calorieën. Het is haast te mooi om waar te zijn!

Ga naar je Back Office en voeg nu onze IsaLean-reep Chocolate Crispy Cream toe aan jouw Autoship!

Verkrijgbaar in dozen met 10 repen.

Laat ons weten wat je ervan vindt op Facebook en Instagram met de hashtag #CripsyChoc. We willen graag de foto’s zien en weten wat je ervan denkt!

Share This Story, Choose Your Platform!