Product uitgelicht: 5 redenen om van Nourish for Life™ te houden!

November 5, 2017,

Rebecca Haresign

Voeden, evenwicht, vitaliteit: deze drie woorden zijn de definitie van Nourish for Life™! Wil je meer weten waarom we dit fantastische product in bijna al onze productoplossingen doen? Lees verder:

  1. Voedingsondersteuning

Je lichaam heeft elke dag steeds weer voeding nodig. Nourish for Life biedt essentiële voedingsstoffen, zoals B6 en B2. Waarom zijn deze belangrijk? Vitamine B6 ondersteunt een aantal belangrijke lichaamsfuncties, waaronder het zenuwstelsel en het immuunsysteem1, en vitamine B2 draagt ook nog bij aan normaal gezichtsvermogen1. Nourish for Life bevat tevens thiamine, dat het normale functioneren van het hart ondersteunt!

  1. Een dagelijkse oppepper

Bij gebruik als onderdeel van een Isagenix Systeem helpt Nourish for Life met het verminderen van uitputting en vermoeidheid2 en normale energieproducerende stofwisseling3. Dit is te danken aan de vitaminen B3, B6 en B12.  Wat betekent dit voor jou? Je kunt een portie Nourish for Life nemen om extra alert te worden2 wanneer je dat hard nodig hebt!

  1. Smakelijk & caloriearm

Nourish for Life is een gezonde en heerlijke drank met een natuurlijke bessensmaak en slechts 20 kcal per portie van 4 eetlepels, dus zonder veel calorieën. Vaak denk je niet aan de lege calorieën in de drankjes die je dagelijks drinkt, zoals vruchtensappen van concentraat en koolzuurhoudende drankjes. Sommige mensen kunnen hun doelen voor gezondheid en gewicht sneller bereiken door eenvoudigweg deze dranken in te ruilen voor gezondere, maar toch ook lekkere dranken als Nourish for Life.

  1. Geniet op eigen wijze

Bij warm weer schenk je Nourish for Life gewoon over ijs en je hebt een verfrissend drankje. Maar je kunt het ook mengen met koud water. Heb je het een beetje koud? Vervang dan het koude water voor warm water en drink het als thee. En wanneer moet je het nemen? Dat is helemaal aan jou! De één begint de dag graag met Nourish for Life, een ander neemt het liever ‘s avonds, of tussen maaltijden door. Probeer het uit en kies je favoriete moment!

  1. Vrij van…

Nourish for Life is geschikt voor vegetariërs en bevat geen zuivel, gluten of soja. Hierdoor kunnen meer mensen van deze heerlijke drinkmix genieten en de voordelen ervaren voor hun gezonde levensstijl.

 

ANTWOORD OP JOUW BRANDENDE VRAGEN…

Wat is Nourish for Life?

Een natuurlijke drinkmix met bessensmaak bestaande uit een mengsel van kruiden, bessen en vitaminen B.

Hoe vaak moet ik Nourish for Life drinken?

Neem voor ‘Extra vitaliteit’ vier keer per dag 8 eetlepels (118 ml) met koud water. Extra vitaliteit mag je niet langer dan twee dagen achter elkaar doen. Neem voor ‘Dagelijkse vitaliteit’ maximaal twee keer per dag 2 – 4 eetlepels (30 – 59 ml).

Hoe kan ik het aanschaffen?

Je vindt Nourish for Life in de meeste van onze Europese pakketten en systemen. Vraag meer informatie aan degene die je kennis heeft laten maken met Isagenix!

1Vitamine B6 draagt bij aan het normaal functioneren van het zenuwstelsel en de psychologische en immuunsystemen. Riboflavine (B2) draagt bij aan het normaal functioneren van het zenuwstelsel en gezichtsvermogen. Thiamine draagt bij aan het normaal functioneren van het hart- en vaatstelsel.
2B-vitaminen [B6, B12 en niacine (B3)] dragen bij aan het verminderen van uitputting en vermoeidheid.
3Vitamine B12 draagt bij aan de normale energieproducerende stofwisseling.

 

Share This Story, Choose Your Platform!