Product uitgelicht: 5 redenen om van IsaLean™ Shake te houden!

November 5, 2017,

Rebecca Haresign

Het is een van onze populairste producten en een onmisbaar onderdeel van onze systemen en pakketten met oplossingen voor Gewichtsbeheersing en Energie en Prestatie. De Isagenix IsaLean™ Shake moet je echt hebben en we vertellen je nu waarom!

 1. Eenvoudige voeding

Goede eetgewoonten en lichamelijke inspanning zijn belangrijk om je doelen te bereiken en te behouden, maar het kan een uitdaging zijn om elke dag de voeding binnen te krijgen die je nodig hebt. Met IsaLean Shakes is gezond eten geen inspanning meer en krijgt je lichaam de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om optimaal te presteren: eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is ook caloriearm, met slechts 240 kcal per portie. Het is niet zomaar een shake, het is een heerlijke maaltijd!

 1. Maken, shaken en laten smaken!

In tegenstelling tot andere maaltijdvervangers wordt de IsaLean Shake niet met melk gemengd, maar met water! Hierdoor kun je het gemakkelijk maken, shaken en je laten smaken: meng gewoon het poeder met water, shake dit in de IsaShaker (of de blender, als je dat liever hebt) en neem het waar je ook bent, op je werk, thuis, in de sportschool of onderweg!

 1.  De kracht van eiwitten

Wat je doel ook is, eiwitten zijn essentieel. Eiwitten bieden meerdere voordelen, ze ondersteunen het herstel van spieren en dragen bij aan de groei van spiermassa en het onderhoud van normale spieren en botten. IsaLean Shakes bevatten het unieke Myo-IsaLean Complex™. In elk portie zit 24 gram kwalitatieve niet-gedenatureerde wei- en melkeiwitten, wat kan helpen bij je dagelijkse eiwitinname en het behalen van je doelen in zowel Gewichtsbeheersing als Energie en Prestatie. Onze kwalitatieve wei-eiwitformule bevat een superieur profiel van vertakte aminozuurketens en wordt gecombineerd met alle andere essentiële voedingsstoffen voor optimale gezondheid en welzijn.

 1. Gemaakt voor je smaakpapillen

De lekkere IsaLean Shakes maak je eenvoudig met water, maar als je ze elke dag neemt, wil je natuurlijk wat variatie! IsaLean Shakes zijn enorm veelzijdig en de perfecte basis om je eigen ingrediënten aan toe te voegen. Pas ze aan jouw smaak aan door je favoriete fruit of bladgroenten aan je shake toe te voegen, of zelfs andere producten van Isagenix, zoals Ionix® Supreme en Nourish for Life™ (over deze producten hoor je de komende weken meer!). Met deze extra ingrediënten voeg je calorieën en belangrijke voedingsstoffen toe, maar je blijft op de goede weg. En er is geen reden om jouw smaakpapillen niet creatief te verwennen!

 1. Vrij van…

Onze shakes bevatten wel natuurlijke zoetstoffen, maar geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, en zelfs geen soja en gluten. Waarom is dit belangrijk? Iedereen is zich steeds meer bewust van voedselintoleranties. Door IsaLean Shakes soja- en glutenvrij te maken, kunnen meer mensen genieten van de volle smaak en profiteren van deze voedzame, uitgebalanceerde maaltijdvervanger en daarmee hun gezonde en actieve levensstijl ondersteunen.

 

ANTWOORD OP JOUW BRANDENDE VRAGEN…

Wat is een IsaLean Shake?

Een heerlijke, handige maaltijdvervanger voor dagelijkse gewichtsbeheersing.

 • Bevat 24 gram niet-gedenatureerde eiwitten
 • Ondersteunt gewichtsverlies
 • Draagt bij aan het onderhouden van je doelen bij gewichtsverlies
 • Essentiële koolhydraten en vetten
 • Zeer vezelrijk, 8 gram per portie
 • Natuurlijk gezoet zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen

Welke smaken zijn er?

Creamy vanilla, Creamy Strawberry en Creamy Chocolate!

Hoeveel shakes moet ik nemen?

Als afvallen jouw doel is, wordt aangeraden dagelijks twee maaltijden te vervangen met een IsaLean Shake en daarnaast per dag één gezonde maaltijd van 400 – 600 calorieën te nemen. Voor het behouden van je gewicht vervang je één dagelijkse maaltijd met een IsaLean Shake en neem je twee gezonde maaltijden van 400 – 600 calorieën per dag. Ligt je doel bij Energie en Prestatie, raden we aan om te ontbijten met een IsaLean Shake met een toevoeging 100 – 200 calorieën (bijvoorbeeld haver, of een stuk fruit), naast je voedzame, uitgebalanceerde maaltijden en snacks. Drink voldoende en vergeet niet om regelmatig te bewegen! Meer informatie over maaltijdplannen vind je in gebruiksaanwijzing bij jouw pakket of systeem.

Hoe kan ik het aanschaffen?

Je vindt IsaLean Shakes in al onze Europese pakketten en systemen met de oplossingen voor zowel Gewichtsbeheersing als Energie en Prestatie. Vraag meer informatie aan degene die je kennis heeft laten maken met Isagenix!

Share This Story, Choose Your Platform!