5 redenen om van IsaLean Shake Plant Based te houden

April 26, 2019,

Mariana Ferreira

Nu IsaLean Shake Plant Based beschikbaar is in onze Europese markten in de smaken van Vanille Chai en Chocolade, bestaat er weinig twijfel over dat ze een klasse apart zijn. Maar de populariteit van de smaak is verre van de enige reden dat ze zich onderscheiden van de rest. Blijf lezen om onze top vijf redenen te leren om van dit product te houden!

Reden # 1: een uit voedingsoogpunt evenwichtige shake

Veel shakes op de markt kunnen een grote bron van eiwitten zijn, maar hebben weinig anders in termen van macronutriënten en voedingsstoffen uit fruit en groenten. IsaLean Shake Plant Based biedt een gezonde balans van eiwitten, koolhydraten en vetten, evenals een mix van groenten en fruit, alles in een handig pakket van 250 calorieën. De groenten- en fruitmix bestaat uit 11 verschillende soorten groenten en fruit en levert een combinatie van natuurlijke voedingsstoffen, waaronder vitaminen en mineralen, die horen bij een gezond voedingspatroon.

Reden # 2: rijk aan plantaardig eiwit

De juiste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten krijgen is belangrijk voor iedereen, maar als u op zoek bent om af te vallen of spieren op te bouwen, kunt u uw eiwitinname verhogen.

IsaLean Shake Plant Based bevat een mix van plantaardige eiwitten, van volkoren bruine rijst en erwtenproteïne, om een ​​compleet aminozuurprofiel te bieden. Eén portie IsaLean Shake Plant Based levert 24 g eiwit.

Reden # 3: rijk aan vezels

Het verkrijgen van de juiste hoeveelheid voedingsvezels biedt een aantal voordelen, waaronder ondersteuning voor de gezondheid van de spijsvertering en gewichtsbeheersing. Veel shakes bevatten echter slechts een paar gram vezels per portie, waardoor u tekort kunt komen aan deze belangrijke voedingsstof. IsaLean Shake Plant Based levert 8 gram vezels per portie, van lijnzaad en andere plantaardige ingrediënten.

Reden # 4: zuivelvrij

En naast zuivelvrij is IsaLean Shake Plant Based ook vrij van soja en gluten. Je vindt de volledige lijst met ingrediënten hier.

Reden # 5: kwaliteit zonder compromis

Niet elk bedrijf onderwerpt hun producten aan strenge tests die deel uitmaken van het Isagenix No-Compromise-beleid en onze IsaLean Shakes Plant Based zijn gebaseerd op hetzelfde proces als alle andere Isagenix-producten. Dit omvat het inkopen van hoogwaardige ingrediënten uit de hele wereld en een rigoureus veiligheidstestproces om de identiteit, sterkte, samenstelling en organoleptische eigenschappen van de ingrediënten te controleren, voordat de producten worden vervaardigd. Isagenix inspecteert en heranalyseert ook afgewerkte producten om zeker te zijn dat ze volledig voldoen aan de labelclaim, zoals de hoeveelheid eiwit en vezels per portie.

Zoals je kunt zien, is IsaLean Plant Based Shake een evenwichtige shake met voeding, ondersteund door compromisloze kwaliteitsnormen. U kunt erop vertrouwen dat u hoogwaardige voeding krijgt om uw gezondheid, gewichtsverlies en prestatiedoelen te ondersteunen met IsaLean Shake Plant Based.

Share This Story, Choose Your Platform!