5 redenen om van Isagenix Greens™ te houden

November 15, 2019,

Shilpa Dattani

We besloten dat er een eenvoudig manier moest zijn om uw dagelijkse portie groene groenten binnen te krijgen, zonder gemor. Dat is waarom we Greens hebben gemaakt! Hier zijn onze top redenen om dit product een vaste plaats te geven in uw keukenkastjes …

Vijf verschillende groene groenten

We hebben er spinazie, boerenkool, spirulina, broccoli en chlorella in opgenomen, om u een variatie te bieden van goedheid in elke schep. Groenten zijn een belangrijke bron van vitaminen en mineralen, maar ze bieden ook phytonutrients die we niet uit supplementen kunnen halen. Dus door een schep Isagenix Greens aan uw dag toe te voegen, kunt u profiteren van al deze verschillende natuurlijke ingredienten met minimale inspanning, voedselverspilling, en voorbereidingstijd.

Gemaakt van hele groenten

We hebben hele groenten gebruikt, geen extracten of sappoeders, om natuurlijke voeding te bieden, die heerlijk en gemakkelijk is. We hebben de bladgroenten met zorg gedroogd, op een gecontroleerde temperatuur, om hun natuurlijke kwaliteiten te beschermen. De groenten worden dan voorzichtig gedroogd en vermalen tot een fijn poeder, dat dan samen wordt gemengd om ons smakelijke Greens poeder te vormen, dat boordevol goedheid zit!

Geen toegevoegde suiker

In plaats van extra suikers toe te voegen hebben we zoete aardappel, appel en stevia gebruikt, om onze groenten een lichtzoete smaak te geven, zonder de extra suiker en caloriëen.

Geschikt voor de hele familie

De hele familie kan van dit product profiteren! We kunnen allemaal meedoen met meer groene goedheid in ons dieet, ongeacht leeftijd, geslacht, levensstijl of doelen. Isagenix Greens is geschikt voor 4 jaar en ouder, en kan ook worden geconsumeerd als u in verwachting bent of borstvoeding geeft.

Krijg alles wat u nodig heeft en niets van wat u niet nodig heeft

Isagenix Greens is vrij van soya, gluten, en melkproducten, en is geschikt voor veganistische diëten. We hebben ook geen gebruik gemaakt van kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of suikers, zodat u gerust kunt zijn dat u alleen het allerbeste krijgt in elke schep!

Binnenkort beschikbaar!

Share This Story, Choose Your Platform!