4 hulpmiddelen om je te helpen met de transformatie van jouw IsaBody

January 22, 2018,

Rebecca Haresign

Heb jij je al aangemeld voor de IsaBody Challenge? Dit is de ultieme uitdaging voor de transformatie van je lichaam en levensstijl. En het draait allemaal om JOU!

Stel het doel dat je wilt bereiken vast en werk hier tijdens een vastgestelde periode van 16 weken aan met de steun van jouw team en andere IsaBody-deelnemers. Je kunt grote prijzen winnen! Geld, een fotosessie en een ONGELOFELIJKE unieke reis, dit ligt allemaal op de winnaars te wachten!  Klik HIER voor alle informatie over de prijzen.

Schrijf je nu in voor de uitdaging en stimuleer bekenden om dit ook te doen. Dan kunnen jullie samen deze reis ondernemen.

Vergeet niet wat je voor transformaties nodig hebt: hard werken, toewijding en vooral steun. Maak gebruik van de hulpmiddelen bij IsaBody die zijn bedoeld om je op weg te helpen met jouw 16-weekse Challenge en deze te voltooien:

  • Handleiding foto

Een van de eerste dingen die je moet doen nadat je hebt besloten om je aan te melden voor de Challenge, is een ‘voor’-foto maken met een papieren krant van de dag waarop je de foto’s maakt en SCHRIJF JE IN. Met de datum op de voorpagina van de krant kunnen we jouw foto’s valideren. Kijk hier voor informatie over wat je wel en niet moet doen bij het nemen van jouw vier ‘voor’-foto’s.

  • Meettips

Om je succes bij te houden, moet je weten waar je bent begonnen! Behalve met je gewicht kun je ook met meten voortgang zien. Soms is dit zelfs beter, bijvoorbeeld wanneer voor jou opbouw van spiermassa belangrijker is dan gewichtsverlies. Nauwkeurig meten is belangrijk om te weten wat je in die 16 weken hebt bereikt. Om je te helpen, hebben we een korte handleiding gemaakt over hoe je jezelf moet meten.

  • IsaBody Look Book

Laat je inspireren door de fantastische transformaties die andere deelnemers aan de IsaBody Challenge hebben bereikt. Het Look Book, beschikbaar in de app IsaTools, is een geweldige manier om anderen te laten zien hoe de IsaBody Challenge iedereen kan helpen hun doel te realiseren, of zij nu hebben gekozen voor Gewichtsbeheersing of Energie en prestatie. En wie weet. Misschien sta jij ooit in dat boek!

Word lid van de IsaBody-gemeenschap! Deze groep is alleen voor deelnemers aan de Challenge. Je kunt hier je vragen stellen over IsaBody en mensen leren kennen die met hetzelfde bezig zijn als jij. In de groep vind je workout-video’s, recepten, motivatieberichten, belangrijke aankondigingen en nog veel meer!

Je kunt ook de volledige IsaBody Challenge Guide bekijken, met uitleg over de komende beoordelingsperiodes en belangrijke data voor je agenda. Succes! We zijn enorm benieuwd naar jouw resultaten.

Share This Story, Choose Your Platform!